4 . dan

Zopet nas je čakal lep sončen smučarski dan. Nekatere skupine so se odpravile smučat na Areh, druge pa so imele srečo, da so se naključno srečale z sedemkratnim zmagovalcem svetovnega pokala v smučarskem krosu, Filipom Flisarjem 😄. Zvečer smo se zabavali na temo pod geslom Pokaži kaj znaš in podelili smučarske diplome. Se vidimo doma!

3. danDanašnje jutro je bilo toplo in sončno, mi pa smo naše utrujene mišice namakali v bazenu. Po okusnem kosilu smo spet zaplavali po belih strminah. Zvečer pa je sledil nočni pohod ob luninem siju.

2. dan

Zbudili smo se v še vedno zasneženo jutro. Naše želodčke smo nahranili z dobrim zajtrkom in nato odšli na smučišče.   Vsi smo napredovali na smučkah, nekateri so napredovali tudi v boljše skupine. Popoldan smo kupili in pisali razglednice, po večerji pa smo se sprostili na filmskem večeru v pižamah. Po končanem večeru smo se utrujeni ulegli v postelje in hitro zaspali.

 

 

 

 

Po srečnem prihodu na Mariborsko Pohorje nas je čakal zanimiv dan.

  1. dan

Spoznali smo se s hišnim redom, razdelili smučarsko opremo, se namestili v sobe, pojedli kosilo, odšli na smučanje, po njem na malico, na sprehod po okolici, napisali smo dnevnike in si izbrali imena sob. Pojedli smo odlično večerjo, se spoznali s smučarskim redom in pravili smučanja, po predavanju pa utrujeni zaspali. Pošiljamo vam lepe pozdrave z zasnežene Štajerske.