IZOBRAŽEVANJA ZA STARŠE

Na tej strani vam predstavljamo povezave na posnetke spletnih predavanj in različnih izobraževanj za starše, ki bi želeli krepiti svoje starševske kompetence. 

Vsebine so skrbno izbrane in brezplačne, kljub temu da so pri pripravi le-teh sodelovali vrhunski strokovnjaki na posameznem področju. Šola bi zaradi omejenih finančnih sredstev primerljiva predavanja v živo težko financirala. Velika prednost tovrstnih izbraževanj je, da lahko starši poslušate/preberete vsebine, ko vam to časovno to najbolj ustreza.

Spodbujamo vas, da si ogledate predlagane vsebine in posvetite tistim, ki so najbolj aktualne.

 

 • Center za duševno zdravje otrok in mladostnikov (CDZOM) – Zdravstveni dom Domžale
  • NEVERJETNA LETA – Trening starševstva (za starše otrok od 3. do 8. leta)
   • Prostovoljna vključitev, brezplačno. Zainteresirani starši pošljejo elektronsko sporočilo na naslov:  cdzom@zd-domzale.si
  • Učenje učenja (za učence od 5. do 9. razreda)
   • Prostovoljna vključitev, brezplačno. Zainteresirani starši pošljejo elektronsko sporočilo na naslov:  cdzom@zd-domzale.si

 

          


Vabilo na predavanje Odkrito o duševnem zdravju otrok in mladostnikov

Spoštovani starši!

Vabimo vas na predavanje Odkrito o duševnem zdravju otrok in mladostnikov (vabilo se nahaja v priponki). Temo predavanja smo predlagale svetovalne delavke kamniških osnovnih in srednjih šol, saj opažamo velik porast težav na tem poročju.

Če pri svojem otroku opažate težave ali pa se vam zdi, da je bolj občutljiv in težko prenaša obremenitve, konflikte in druge izzive, ki jih prinaša življenje v šoli in doma, predalgamo, da si vzamete čas in pridete na predavanje.

Obisk je tudi priložnost za to, da dobite občutek, v kakšnih primerih se lahko obrnete po pomoč na Center za duševno zdravje otrok in mladostnikov Domžale.

Lep pozdrav, 

Erika Zabret, šolska svetovalka

Odkrito o duševnem zdravju