4. dan

Vrhunec dopoldanskega smučanja je bila smučarska tekma, ki so jo vsi otroci nestrpno pričakovali in se na njej tudi vsi zelo potrudili. Po kosilu smo malce podaljšali počitek in se nato še enkrat podali na sneg. Popoldansko učenje smo posvetili drugemu delu pogovora o varni rabi interneta. Po večerji je sledila predstavitev smučarskih skupin in podelitev diplom in priznanj.

3. dan

Kljub grozeči vremenski napovedi nas ni zasnežilo.  Dopoldne in popoldne smo veliko smučali ter se naučili veliko novega. Popoldansko učenje smo posvetili pogovoru o varni rabi interneta. Odlično kosilo in še boljša večerja sta nas dodobra nasitila, tako da smo zvečer zmogli še zelo zanimiv pohod do turistične kmetije tete Lene, kjer so nam pokazali življenje na kmetiji in otroke navdušili z ogledom domačih živali.

1. in 2. dan

Včeraj smo po dolgi vožnji prispeli na Ribniško Pohorje. Razporedili smo se po sobah in se takoj odpravili na smučišče. Učenci so se razdelili po skupinah in pričeli z učenjem smučanja. Nekateri so na smučeh stali prvič, drugi pa so že pravi mojstri. Po smučanju smo imeli predavanje, kjer nam je policist pojasnil pravila varnega smučanja. Večerja nas je dobro nasitila, sledile so predstavitve učencev, ki so nas zelo nasmejali s pripovedovanjem šal. Ob pol desetih smo kot pokošeni popadali v svoje postelje in v trenutku utrujeni vsi zaspali. Naslednji dan smo se po zajtrku odpravil nazaj na smučine, kjer so učenci usvajali nove smučarske veščine. Smučanje smo opoldne prekinili  in se odpravili na kosilo. Po prepotrebnem počitku smo se vrnili na smučine. Po pisanju dnevnika po smučanju je sledila večerja, potem pa smo se danes še tretjič odpravili na smučanje, ki pa je imelo poseben čar, saj se je odvijalo ponoči pod sojem žarometov. Dan smo utrujeni, a veseli zaključili v postelji še prej kot včeraj.