4. dan

Napeta tekma je za nami. Otroci so pokazali, česa so se naučili. S svojim znanjem so presenetili tudi študente športne fakultete iz Splita. Vsi so dali vse od sebe in odlično odpeljali progo. Popoldan smo uživali v toplem jacuzziju, skakanju v vodo, plavanju in igranju v vodi. Sledila je podelitev diplom in priznanj. Nočna smuka je bila nekaj posebnega. Dan bi lahko zaključili v postelji tudi s pancarji na nogah. 

3. dan

Danes smo imeli prekrasno vreme s super snegom. Smučali smo dopoldan in popoldan in se veliko novega naučili. Po popoldanski malici smo risali črtno risbo smučarja in pisali dnevnik. Dobra večerja nas je okrepčala za nočno vožnjo z gondolo v dolino, kjer smo se igrali v snežni areni.

2. dan

Kljub malo slabši napovedi nam vreme ni nagajalo in smo uspešno presmučali dopoldansko in popoldansko smuko. Vsi otroci uživajo na snegu in hitro napredujejo. Ker je zvečer padal sneg, otroci pa so bili od smučanja že precej utrujeni, smo imeli namesto pohoda raje malo bolj miren filmski večer. Ob devetih smo popadali v postelje in en dva tri zaspali.

1. dan

Po vožnji skozi megleno Slovenijo smo se povzpeli na Mariborsko Pohorje, kjer nas je pričakalo sonce. Razporedili smo se po hotelskih sobah in okrepčali s kosilom. Priprava na prvo smučanje nam je vzela malo več časa.  Razporedili smo se v skupine in se vsi prvič spustili na sneg. Po veselju na snegu je sledila malica, počitek in kmalu že večerja. Po pripravah v sobah so se otroci predstavili po skupinah. Utrujeni smo se odpravili k počitku in novim dogodivščinam naproti.