Skupina učencev se je od 5. 5. do 7. 5. 2023 v Planici udeležila obogatitvene vikend dejavnosti, ki med učenci spodbuja veselje do športa, preživljanja časa v naravi in druženja. Oglejte si posodobljeno galerijo slik.

Programa se udeležujejo učenci 6. in 7. razreda ter manjša skupina kolesarjev iz 8. in 9. razreda. Vsaka skupina ima svoj program.

Prvi dan nas je razveselil še s prekrasnim vremenom. Učenci so se lahko udeležili več dejavnosti, med drugim pohoda v Tamar, kolesarjenja, športnih iger v telovadnici … Vzdušje v skupini je zelo dobro, učenci so tudi zadovoljni z namestitvijo in ponudbo doma CŠOD v Planici. Skratka, vse je ok in se že veselimo jutrišnjega dne.

Sobota se je začela z bujenjem in težko pričakovanim zajtrkom. Nato so sledile različne športne dejavnosti, od orientacije, ogleda velikanke, kolesarjenja in športnih iger v telovadnici. Zvečer je sledil še športni kviz. Za nami je zanimiv in pester dan, jutri pa novim športnim dogodivščinam naproti. Skupina kolesarjev morda opravi izziv, ki si ga fantje močno želijo … bomo videli.

V nedeljo smo izvedli še tek trojk in nekaj drugih športnih iger. Čeprav že malo utrujeni, bi mnogi še kar ostali. Veliko je bilo vprašanj, če bo športni tabor tudi naslednje šolsko leto.

Fantje, ki so kolesarili (z njimi pa tudi učitelja, ki sva vodila dejavnost), pa so v nedeljo končno dočakali dan d – uspelo jim je – juriš na Vršič, na naš način. Vse pohvale za njihovo vztrajnost.

Da smo program sploh lahko izvedli, so zaslužni tudi učitelji, ki so ga izvedli: Petra Berdajs, Judita Rančigaj, Klemen Matkovič, Ajda Opeka in Milan Burkeljca.

Zahvaljujemo se tudi osebju doma CŠOD Planica, vse je bilo tako, kot mora biti.