4. dan

Zjutraj nam je dež prekrižal naše načrte s smučanjem, zato smo se pomerili v Športnem kvizu in še v teoriji obnovili znanja, ki smo se jih naučili. Po kosilu se je vreme razvedrilo in hitro smo se odpravili na smučanje. Sedaj se že prav vsi vozimo na sedežnici. Bravo, mi! V dnevnik smo še zadnjič zapisali svoje vtise in uživali v večerni predstavitvi sob. Pred nami je še zadnja noč, jutri pa svoje znanje smučanja pokažemo še na zaključni tekmi. Se kmalu vidimo!

3. dan

Vsak dan bolj napredujemo v smučanju, zato tudi vedno bolj uživamo v smučanju in v vožnji s sedežnico. Prijetno utrujene noge smo danes razvajali v hotelskem bazenu, se razgibali z vodno aerobiko in se igrali vodne štafetne igre ter ob tem neznansko uživali. Imeli smo še pouk risanja, družabni večer in se po večerji odpeljali z gondolo na panoramski ogled mesta Maribor.  

2. dan

Zapadel je nov sneg in vsepovsod imamo lepo snežno idilo. Danes smo veliko smučali, tako da so nekateri že napredovali v višje skupine. Napisali smo razglednice, zapisali nove dogodivščine v dnevnik, se igrali družabne igre, šli na večerni sprehod in za lahko noč imeli še filmski večer.

4. a in 4. b  pa smuča

Srečno in polni pričakovanj smo prispeli na Mariborsko Pohorje, kjer nas je pričakal sneg v zaplatah. Najprej smo spoznali hišni in smučarski red, pojedli zelo dobro kosilo, se ugnezdili v sobice in si odpočili od vsega adrenalina. Šli smo na smučanje, kjer smo bili navdušeni nad večjo količino snega in se po smučanju z rdečimi lički in dobre volje vrnili na malico. Pri učni uri smo si zapeli nekaj pesmi, pisali in risali za na vrata sob ter vadili za četrtkovo predstavitev. Po večerji smo se igrali družabne igre, spoznavali zgodovino smučanja, se pripravili na spanje in končno smuknili v mehke posteljice. Pa lahko noč!