Prazniki se približujejo, naša šola pa je v tem tednu že dobila svoje predbožično darilo.

Podjetje Razvedrilko, s katerim smo obogatili tudi naše šolsko igrišče, nam je na stopnice namestilo didaktična ponazorila. Le-ta bodo pomagala učencem ponavljati zapleteno snov, kot je poštevanka, sklanjatve, pretvorba merskih enot in angleški nepravilni glagoli, ob enem pa so na stopnicah nameščene tudi lepe in vzpodbudne besede, ki obarvajo naše misli.

Učenci so bili nad novo pridobitvijo zelo navdušeni, saj jih je le ta presenetila že v ponedeljek zjutraj. Nekaj učenk je svoje vtise želelo tudi deliti:

 

Ko sem prišla v šolo in opazila nalepke na stopnicah, mi je bilo zelo všeč, saj so stopnice bolj barvne in poučne, ne pa samo sive, brezvezne. Najbolj so mi všeč tiste, na katerih so napisani skloni, nepravilni glagoli, poštevanka in dobre misli npr. Življenje je lepo, Bodi dober…

Julija Modec, 7.č

 

Ko sem v ponedeljek prišla v šolo, sem na stopnicah videla učno snov. Zelo mi je všeč, saj lahko snov ponavljaš med hojo. Ko hodiš po stopnicah, se po navadi ful utrudiš, zdaj pa se lahko med hojo zamotiš in lahko ponavljaš učno snov. Najbolj so mi všeč skloni (imenovalnik, rodilnik,…) in poštevanka, ker mi ne gredo tako dobro, pa bom lahko ponavljala.

Kim Zadravec, 7. č

 

Ko sem prišla v šolo, so me presenetili trakci na stopnicah. Zelo so mi všeč te lepe misli in angleščina, ko imamo sedaj na stopnicah nepravilne glagole. Všeč mi je tudi slovenščina s skloni. Trakci so ful lepe barve, naredijo dobro vzdušje, poživijo stopnice in ko hodim po stopnicah, to rada gledam in berem.

Neža Petek, 7.č