Četrti dan

Ker smo tako aktivni, vsako jutro težje vstanemo ob pol osmih. Kdor želi, se lahko udeleži jutranje telovadbe ali joge za otroke. Danes smo pokazali svoje znanje plavanja in osvajali konjičke in delfinčke. Otroci so pokazali izjemen napredek pri plavanju, zato so bili vsi veseli svojih dosežkov. Večer smo zaključili s športnimi igrami in pokaži, kaj znaš. Kljub čudovitemu tednu, v katerem smo zelo uživali, vsi že komaj čakamo jutrišnji povratek v Mengeš.

Tretji dan

Otroci so zjutraj radovedno raziskovali obalo ter spoznavali živali in rastline.  Plavali smo dopoldan in popoldan, po večerji pa smo imeli športne igre do noči, ki pride prehitro. Hrana je še vedno odlična, z veliko izbire, tako da vsak najde nekaj zase, in jedilnico vedno zapustimo s polnimi trebuhi.

Drugi dan

Tudi danes nas je spremljalo sonce. Plavali smo v zunanjem bazenu in v morju. Otroci zelo dobro napredujejo pri plavanju, potapljanju in skakanju v vodo. Ker nam nikoli ne zmanjka energije smo imeli še večerni sprehod do Resljevega gaja.

Prvi dan

Šola v naravi se je pričela s prekrasnim vremenom. Sonce, 30 stopinj, morje 25 stopinj. Nekateri smo že zaplavali v morju, nekateri v zunanjem bazenu. Po večerji pa smo se odpravili na sprehod do Ankarana, kjer smo se posladkali s sladoledom in nakupili spominke.