Danes smo imeli sončno in plavalno obarvan dan. Dopoldne in popoldne smo veliko preplavali v bazenih in morju. Mnogo otrok je s svojim znanjem plavanja že osvojilo plavalne delfinčke. Večer smo zaključili s programom Pokaži kaj znaš in športnimi igrami. Se vidimo jutri v Mengšu 🙂

 

LŠN Debeli Rtič 3.dan

Danes smo se dopoldne z ladjico odpeljali v Koper, kjer smo se posladkali s odličnim sladoledom. Po kosilu in počitku smo se ponovno odpravili v vodo. Ker nam vreme še vedno odlično služi, smo plavali v zunanjem bazenu ali morju. Zvečer pa nas je pričakal pravi kino, kjer smo si ogledali poučno risanko Vihar v možganih.

 

LŠN Debeli Rtič 2.dan

Za nami je lep in topel sončen dan. Začeli smo ga z jutranjo telovadbo in nadaljevali z dopoldanskim plavanjem. Plavali smo v notranjem in zunanjem bazenu ter morju. Poleg učenja plavanja in nabiranja plavalne kondicije smo našli čas tudi za igro in zabavo. Kosilu je sledil počitek. Tudi popoldan smo veliko plavali in se zabavali. Večer smo zaključili z športnimi igrami.

 

LŠN Debeli Rtič 1.dan

Ob prihodu na slovensko obalo nas je pričakalo prekrasno vreme. Pred kosilom smo se odpravili na raziskovanje obale. Plezali smo po skalah, nabirali školjke in metali kamenčke v vodo. Po kosilu smo imeli krajši počitek, nato pa smo se razdeljeni v plavalne skupine odpravili nekateri na morje nekateri na bazen. Neplavalci so se spoznavali s plavalnimi osnovami v bazenu, plavalci pa so se pogumno podali v toplo morje. Po večerji smo se vsi odpravili na pohod.