Četrti dan. Za zaključek pa še fenomenalna Natural History Museum in Science Museum. Kasneje so mnogi uživali v ogledu stadiona Chelsea nogometnega kluba, preostali pa smo se sprehodili po Hyde Parku ter se peljali z double deckerjem.

Hvala London, it was unforgettable.

 

Tretji dan. Crown Jewels, angleški kralji in kraljice, Greenwich, London s Temze, šoping na Regent in Oxford Street in seveda finale lige prvakov…

 

Drugi dan. Danes se je v Londonu pelo in plesalo… Videli smo menjavo kraljičine straže in palačo Buckingham, hranili veverice v St. James ‘s parku, se sprehodili do Trafalgar Square, si v Narodni galeriji ogledali Van Goghove Sončnice, si odpočili v Covent Gardnu in se neznansko zabavali v Madame Tussaud’s.

Nepozaben dan, v družbi krasnih otrok in učiteljev.

Prvi dan spoznavanja Londona je za nami. Ogledali smo si zasebno šolo za dečke Whitgift, se vozili z vlakom, podzemno in seveda z letalom, si London ogledali z višine s pomočjo London Eye, nakupovali in se sladkali v družbi Haryja Potterja ter dan zaključili v odštekanem Camden Townu. Zelo utrujeni se veselimo jutrišnjega dne.