ČETRTI DAN

Naš predzadnji dan smo začeli s pohodom do “nebes”. To je skupina zelo dragih in finih apartmajev, ki v sončnem vremenu gotovo izgledajo še lepše. Po kosilu smo se pripravljali na lutkovne predstave, s katerimi smo, vsaka skupina posebej, prav zažgali. Vrhunec večera pa je bil ples, ki smo se ga nekateri udeležili v skupnem prostoru. Drugi pa smo prisluhnili nadaljevanju včerajšnje zgodbe Zeleno jezero. Super teden, jutri pa, dragi domači … mi smo nazaj!!!!!

 

TRETJI DAN

Danes se je dan začel kulinarično. Skozi prste naših rok so nastajali štruklji, ki smo jih pri večerji postregli. Bili so odlični! Vam že kruli želodec? No, po popoldanskih dejavnostih pa smo se spopadli s kvizom, ki so nam ga pripravili tukajšnji učitelji. Čas pred spanjem pa nam je popestrila zgodba Zeleno jezero. Komaj čakamo jutri, ko bomo nekateri poslušali njeno nadaljevanje.

 

DRUGI DAN

Danes smo veliko časa preživeli na zraku. Kar tri ure smo se izmikali dežnim kapljicam in raziskovali strelne jarke iz prve svetovne vojne. Učitelji so poudarili, da je bilo dogajanje med vojno skrajno neokusno, so bila pa neizmerno okusna piščančja nabodala, ki smo jih pomljaskali za večerjo. Zvečer nas je zabaval učitelj Zoran, po napeti risanki in umitih zobkih pa so nas v svojo družbo vabile mehke posteljice.

 

 

PRVI DAN

Danes smo se iz hladnega Mengša odpravili v še bolj hladno šolo v naravi. Cesta nas je sprva prestrašila, saj je bila zelo vijugasta, ampak nas je šofer spretno pripeljal do cilja. Tu smo se najprej okrepčali s kosilom, nato pa smo v treh skupinah raziskovali jamo, se srečali s prvo pomočjo in lokostrelstvom. Poleg dejavnosti smo imeli dovolj prostega časa in se po tuširanju za kratek čas zavili v tople odeje.
Komaj čakamo jutri!!!