Spoštovani starši oz. zastopniki otrok,

veselimo se vrnitve otrok v šolske klopi, verjamemo, da tudi pozorno v medijih spremljate vsa obvestila. Na šoli se zavedamo, kako pomembno bo, na kakšen način bo potekalo vračanje otrok v šolo. Na šoli se bomo vsi potrudili, da bomo ustvarili varne, zdrave in spodbudne pogoje, da se bodo otroci v šoli počutili dobro. Zaradi sprejetih preventivnih ukrepov bo šola vseeno drugačna, zato vas prosimo, da to otroku na ustrezen način predstavite in ga tako pripravite.

Da si boste lažje predstavljali najbolj pomembne stvari, ki vašega otroka in vas čakajo od ponedeljka dalje, se natančno seznanite z vsebino Navodil ob odprtju šol, ki jih lahko prenesete tukaj.  V njej vam pošiljamo podrobnejša navodila o organizaciji pouka in dela na šoli za učence od 1. do 3. razreda od 18. 5. 2020 dalje.

Učence vašega razreda smo razdelili v 2 skupini. Razrednik vam bo poslal elektronsko sporočilo, v katero skupino je uvrščen vaš otrok.  Oglejte si shemo prostorov šole z označenimi učilnicami za posamezne skupine, ki si jo lahko prenesete tukaj in v njej poiščite lokacijo učilnice skupine vašega otroka, da boste v ponedeljek lažje našli svojo učilnico.

Priporočljivo je, da starši doma natisnete Izjavo o zdravstvenem stanju, ki jo prenesete tukaj in jo učenci prinesejo izpolnjeno v šolo že prvi dan. Učenci, ki doma nimajo tiskalnika, bodo dobili Izjavo v šoli in jo naslednji dan prinesli izpolnjeno v šolo.

Veselimo se ponovnega srečanja pa čeprav v drugačni šoli kot smo jo bili navajeni do sedaj.

Vodstvo šole