4. DAN

Na dopoldanskem plavanju so otroci izpopolnjevali tehnike plavanja in nabirali plavalno kondicijo. Pred kosilom so se nekateri naši otroci udeležili matematičnega tekmovanja Kenguru. Po kosilu pa so raziskovali okolico pri iskanju Izgubljenega zaklada. Na popoldanskem plavanju pa so otroci pokazali svoje znanje plavanja in pridno osvajali plavalne konjičke in delfinčke. Večer smo zaključili s pokaži kaj znaš.

3. DAN

Za nami je precej pester dan. Dopoldan smo veliko preplavali v bazenu, kmalu po kosilu pa smo se odpravili na izlet z ladjico v Koper. V Kopru smo se posladkali s sladoledom in si nakupili spomnikov. Ob vrnitvi nazaj smo se takoj spet odpravili na plavanje. Dan smo tako včeraj zaključili s predavanjem. Včeraj se je učitelj Sašo z učenci pogovarjal o zmerni in pravilni rabi računalniških naprav, danes pa je učitelj Aleš učencem predstavil potapljanje.

2. DAN

Današnji dan smo preživeli v bazenu. Dopoldan in popoldan smo plavali, skakali, se potapljali in osvajali tehnike plavanja. Vmes smo našli čas še za ogled krajnskega parka Debeli rtič.

1. DAN

Danes nas je na obali pričakalo oblačno vreme, ki pa se je na srečo hitro razkadilo. Po kosilu smo imeli čas za igro na prostem, kjer so otroci uživali v različnih dejavnostih. Sledila je priprava na plavanje in odhod na bazen. Vsi učenci so najprej pokazali kako plavajo in se potem razporedili v plavalne skupine. Po večerji so otroci napisali razglednice in se predstavili po sobah. Čaka nas še priprava na spanje in nočni počitek, saj na jutri čaka pester dan.