Pretekli teden je potekala 2. zbiralna akcija starega papirja, ki je bila hkrati tudi zadnja v letošnjem šolskem letu. Tudi tokrat smo zbrali veliko količino starega papirja.

Objavljamo podrobnejše rezultate.

REZULTATI 2. ZBIRALNE AKCIJE STAREGA PAPIRJA V ŠOLSKEM LETU 2023/2024

Klikni na tabelo!

NAJBOLJŠI POSAMEZNIKI 2. ZBIRALNE AKCIJE STAREGA PAPIRJA V ŠOLSKEM LETU 2023/2024

Klikni na tabelo!

ZAPISANI SO VSI UČENCI IN UČENKE, KI SO PRINESLI VEČ KOT 200 kg STAREGA PAPIRJA.

ČESTITAMO!

 

Zahvala

Zahvaljujemo se vsem učencem in staršem, ki so pomagali pri tehtanju in zbiranju odpadnega papirja. Z vašo pomočjo smo delo lažje in hitreje opravili. Zahvaljujemo se tudi vsem, ki so papir pripravili v pakete, lažje od 5 kg.

Posebna zahvala gre tudi učencem, ki so poleg zbiranja papirja, pomagali pri tehtanju in nošenju paketov pripeljanega papirja ter staršem, ki so potrpežljivo čakali na tehtanje papirja. Ponovno ste dokazali, da nas zanos za varovanje okolja ni zapustil.

Ti učenci so: Nejc Jurišić, Jaka Letonje, Filip Aleš, Tinkara Kovačič, Jaša Jagodic, Ajda Nakrst, Gal Koščak, Staš Grčar Vidmar, Urban Dovžan, Neža Janežič, Nejc Vrankar, Jernej Jagodic, Jordan Stojanović, Max Balažic.

Zahvaljujemo se tudi  hišnikoma, vodstvu šole in učiteljem, ki ste s svojimi spodbudami pomagali, da se je zbiralna akcija starega papirja končala po naših željah.

Vsaka pomoč pri ohranitvi narave je pomembna in tudi tokrat smo na OŠ Mengeš dokazali, da nam ni vseeno.

Hvala vsem.

EKO POZDRAV