V ponedeljek, 18. 12. 2023, je na OŠ Venclja Perka potekalo tekmovanje v odbojki za učenke letnik 2009 in mlajše.

Vse tekme se igrajo na dva dobljena niza do 21 točk na 2 točki razlike. Morebitni tretji niz se igra do 15 točk na 2 točki razlike.

Na tekmovanju smo najprej igrale proti OŠ Rodica. Po težki borbi smo na žalost prvi set izgubile za las z izidom 18:21, drugega pa z 19:21. Naslednje nasprotnice so bile učenke iz OŠ Domžale. Z njimi smo imele še bolj tesen in izenačen izid, saj je bil rezultat po dveh setih 1:1. Tako je nastopil še tretji set. Žal smo na koncu (tretji set z izidom 12:15) športno priznale zmago učenkam osnovne šole Domžale. Po dolgih in razburljivih dveh tekmah je sledila še zadnja tekma proti OŠ Venclja Perka. Žal so nam moči že malo pešale, prav tako pa nam je koncentracija malo padla in tudi to tekmo smo z izidm 21:23 ter 16:21 priznale zmago učenkam iz Osnovne šole Venclja Perka.

Učenke so se borile do zadnjega in pokazale dobro igro, čeprav na žalost sreča ni bila na naši strani.

Rada bi se prav vsem učenkam, ki so tekmovale in tudi tistim, ki te priložnosti niso imele in so bile kot spodbuda na klopi, zahvalila za super igro in spodbudo. Ponosna sem na prav vse. K takšnim izidom je pripomoglo tudi to, da nismo imele priložnosti in možnosti za vaje zaradi razmer, ki smo jih imeli s telovadnico.

Bravo punce!

Špela Colnar, vodja in spremstvo ekipe