Šolska knjižnica je bila še enkrat gostiteljica nadobudnih bralcev. Ti bralci smo se uspešno prelevili v ustvarjalce računalniških animacij. Z domiselnostjo na tabličnih aplikacijah smo pozitivno presenečali ne le en drugega, temveč celo sami sebe. Tudi izven kreativnega ustvarjanja je vse potekalo v okviru obilice dobre volje in prijetnega druženja.

Razpoloženje je še dodatno izboljšala Julči, pica velikanka, ki nikogar ni pustila lačnega.

Noč je potekala natanko po pričakovanjih: vsega dobrega razen spanja je bilo na pretek. Nič ne de, saj spimo lahko tudi doma, tako posebnih dogodkov, kot so skrivalnice v šolskih prostorih, pa le nismo deležni vsak dan.

Vsekakor pa bo šolska knjižnica odslej za nas drugačen prostor. Mi bomo svoje vtise zaupali tudi vam, ona pa bo spomine na naša doživetja hranila samo za nas. Naslednjič se nam lahko pridružite. Tako kot pico, bomo z veseljem vse delili tudi z vami. Nekaj v znak naše hvaležnosti in zadovoljstva, obenem pa kot povabilo in vtis o našem ustvarjanju, pa vam lahko razkrijemo že s klikom na naslednjo povezavo: https://youtu.be/m5jtPf1NWDw