Obveščamo vas, da bodo v naslednjem tednu potekale popoldanske pogovorne ure. Izvedli jih bomo na daljavo z uporabo aplikacije Zoom.
V kolikor bi se jih želeli udeležiti pri razredniku/razredničarki ali pri katerem od učiteljev, ki poučujejo vašega otroka, vam v nadaljevanju podajamo nekaj navodil.

Prek eAsistenta ali prek e-pošte (e-naslovi učiteljev so objavljeni v spletni učilnici vašega otroka) čim prej, najkasneje pa do petka, 14. 5. 2021 kontaktirajte učitelja in ga prosite za termin. Termin vam bo v nadaljevanju določil učitelj in vas o njem obvestil ter vam poslal povezavo do Zooma.
Že zdaj vas prosimo, da se na zoom prijavite samo nekaj minut pred uro, ki vam bo dodeljena, ob priklopu imejte vključen mikrofon in kamero. Ker bi radi čim večjemu številu staršev omogočili pogovor z učitelji, bo dolžina pogovora omejena na cca. 10 minut.
Še vedno velja, da se za morebitne daljše pogovore z učiteljem lahko dogovorite za pogovor v času dopoldanskih pogovornih ur, ki potekajo vsak teden.

Objavljeno v torek, 11. 5. 2021