Enkrat letno se z učenci in učenkami naše šole (6. do 9. razred) odpravimo pogledat kako kaj “gre” našim slovenskim goram, no ja, v bistvu gremo pogledat, kako kaj gre našim učencem, ko morajo uporabiti noge in dobro voljo. Tokrat nas je sonce obdarilo s tako energijo in dobro voljo, da so podlegli tudi tisi najmanj optimistični. No, nekaj “jambračev” je seveda ostalo, ampak za večino pa je bil to zares čudovit dan, zlasti za tiste, ki znajo ceniti, predvsem pa videti lepoto, ki nas obdaja, sonce, ki nas greje ter prijatelje, sošolce, ki nam stojijo ob strani, nas vzpodbujajo in zabavajo. Vse to in še več smo doživeli na ta čudoviti torek, 22.9. 2015.

Učitelji športa močno upamo, da je ta dan pustil dober občutek, da je spomin na napor že zbledel in da že pridno nabirate voljo, da podobno doživite tudi v krogu svoje družine.

Slike pa zgovorno kažejo, da je bil dan res izjemen, naklonjeno nam je bilo vreme, vsi navzoči pa so pridno sopihali v hrib in si na koncu z zadovoljstvom privoščili malico in prigrizek, …

Učitelji športa