Hitro se bliža tradicionalna dobrodelna prireditev Sonce za vse. Izvedli jo bomo v petek, 25. 11. 2022, ob 18.30 v KD Mengeš. V kratkem bomo pripravili vabila in vas seznanili z letošnjimi nastopajočimi. Obljubljamo, da bo tudi tokrat zelo zanimivo.

Mnogi prireditev poznate, saj bo letošnja že 18. po vrsti. Če je ne poznate, vas vabimo, da si v nadaljevanju preberete več o njej.

Sonce za vse je osrednja dobrodelna prireditev šolskega sklada, ki jo praviloma izvedemo v mesecu novembru. Prireditev je največkrat zasnovana kot dobrodelni koncert, na katerem nastopijo glasbeni izvajalci različnih glasbenih zvrsti. Ponosni smo, da nam je na prireditvi uspelo gostiti že veliko znanih slovenskih pevk in pevcev ter glasbenih skupin. Sonce za vse je prireditev, ki jo poznajo in vsako leto nestrpno pričakujejo številni Mengšani, tudi tisti, ki nimajo (več) svojih otrok v naši šoli. Obiskovalci so vsakič navdušeni nad kvaliteto in pestrostjo izvedenega programa. Z donacijami, ki jih obiskovalci namenijo šolskemu skladu, pomagamo učencem iz socialno ogroženih družin. To podpirajo tudi vsi nastopajoči, ki svoj nastop vedno poklonijo za dober namen.

Novembra 2022 bomo izvedli že 18. prireditev po vrsti.

Nekaj fotografij iz preteklih prireditev:

 

Nastop Neishe, skupaj z Mengeško godbo, 2019

Učenka Neža Juvančič v skupnem nastopu z Neisho, november 2019

Nastop Sanjskih deklet, november 2016

Nastop članov Plesne šole Miki, november 2015

Veteranska godba Mengeš, november 2012

Challe Salle, november 2012

Saška Lendero, november 2011

Otroška folklorna skupina OŠ Mengeš, november 2017