Obvestilo o začetku izvajanja interesnih dejavnosti

Zbrali smo prijave na interesne dejavnosti. Na TEJ POVEZAVI si lahko ogledate, katere interesne dejavnosti bodo potekale in kdaj jih bomo začeli izvajati.

Iz začetka šolskega leta:

V tabeli si lahko ogledate ponudbo interesnih dejavnosti (krožkov), ki jih nameravamo izvajati v letošnjem šolskem letu (učenci so prijavnico v šoli dobili 8. 9. 2020).  Izvajali jih bomo, če bo dovolj prijavljenih učencev, o čemer bodo učenci obveščeni. Interesne dejavnosti so za učence brezplačne in jih izvajajo naši strokovni delavci, nekatere pa tudi naši zunanji sodelavci.

Izvajanje bomo prilagodili ukrepom za preprečevanje Covid-19. Od zdravstvene situacije bo tudi odvisno, koliko programa bomo lahko realizirali.

Doma preglejte ponudbo in se odločite, če bi vaš otrok želel obiskovati katero od dejavnosti (obkrožite številko pri dejavnosti). Priporočamo, da otrok izbere dejavnosti, ki ga res zanimajo in jih bo z veseljem obiskoval. Dodatno pa priporočamo, da presodite (glede na otrokove druge obveznosti), koliko interesnih dejavnosti otrok izbere, da ne bo preobremenjen. Večino interesnih dejavnosti bomo začeli izvajati z začetkom oktobra. Učenci bodo o  pričetku obveščeni (na spletni strani, na oglasni deski …).

ROK ZA ODDAJO PRIJAVNIC: petek, 11. 9. 2020, oddati razrednikom

Ponudba interesnih dejavnosti, prijavnica 2020/2021

Opisi nekaterih interesnih dejavnosti 2020/2021